ATB Kempen 2.1

Helemaal klaar is het nog niet , maar we gaan er toch vanuit dat de eindhappening dit jaar door zal gaan in ons nieuwe clublokaal. Er moet nog wel wat werk verzet worden, maar dat kan met wat helpende handen vlug gaan. Dinsdagavond gaan we proberen het grootste gedeelte te verhuizen. De sanitaire voorzieningen zijn nog niet klaar, maar we laten de toilet cabine naar het clublokaal verplaatsen. We moeten wachten op de gemeente voor alle nutsvoorzieningen, lees water en electriciteit, en die zijn nog niet zover dat we al kunnen aansluiten. 

Voor het eten is er een fritkraam zoals vorig jaar en achteraf kan je er ook nog een ijsje halen. Voor de leden is dit GRATIS, de sympathysanten betalen hiervoor het luttele bedrag van 5€. LET WEL: De drank is voor niemand inbegrepen, maar deze is aan de lage prijs zoals elke donderdag.

Om half 7 wordt de laatste uitbolrit gereden, en nadien gaan we van start. Bij de huldiging worden de 3 eerste van het kampioenschap wel verwacht dat ze zelf hun prijs komen afhalen. Indien dit niet mogelijk is kan een afgevaardigde dit doen. Wel te verstaan, dat de aanwezige rijders als eerste hun keuze mogen maken aan de prijzen tafel. Diegene die niet aanwezig is neemt de overgebleven prijs, ongeacht zijn plaats in het klassement.

We hopen op een gezellige avond, waar we eens met zijn allen lekker uit de bol gaan. Even de fiets aan de kant en feesten. Hopelijk zijn jullie allen talrijk aanwezig. CU

Fotoalbums

Fototoestel