IMG 6793

Om een uur of  één was het gisterenmiddag nog koffiedik kijken of de MTB Kids Races van ATB Kempen zouden kunnen doorgaan.

De ATB Cross deelnemers kwamen omstreeks die tijd allemaal geheelbelabberd en onder de modder door de finishlijn en menig ouderpaar dat zijn oogappeltje wou komen inschrijven was nog erg twijfelachtig of zoon of dochterlief  het wel zou aandurven als de hemelsluizen op drie uur opnieuw zouden opengaan. Tot plots het zonnetje, eerst nog dunnetjes maar later alsmaar feller begon te schijnen. Toen de eerste loopfietsjes werden boven gehaald was het hek van de dam, de eerst niet zo dappere  “wannabee”  mountainbikers haalden nu ook hun fietsjes te voorschijn en kwamen zich heldhaftig en enthousiast inschrijven  voor hun reeksen.

IMG 6815De hele start area stond helemaal vol met coach-ouders die nog snel de laatste raadgevingen in de kleine oortjes wilden fluisteren voor de start.

Bij de loopfietsjes waren dit keer slechts een viertal deelnemers die echter luidkeels werden aangemoedigd. De meesten wilden het al direct o de echte MTB of dikke bandjes fiets proberen, al dan niet gepersonaliseerd met enkele meisjes accessoires .

In de andere reeksen waren wel vele deelnemers, wat ook de spankracht in de wedstrijdjes ten goede kwam.   

IMG 6893IMG 6942Ondanks de aangekondigde slechtweer condities mag ATB Kempen toch weer terugblikken op een geslaagde Kids race dag.


pdfUitslagen ATB Kids Race

Meer foto's van alle Kids Races kan u hieronder bekijken:
Fotoreportages RAWEPO


 

Fotoalbums

Fototoestel