CuesmesPerfect weer om te koersen, niet te warm, maar ook niet te koud. De regen bleef ook gelukkig uit, want een oude mijnberg is niet bepaald de meest ideale ondergrond in combinatie met water.
Cuesmes, naast Mons, zou het strijdtoneel worden voor onze jonge helden.

Zaterdag 23 april: Kids Trophy

Jongens U9. Daan Urkens en Kerel Bertels moesten (weer) hun meerdere herkennen in Lars Corsus, maar stonden toch meer mooi te blinken op het overige schavot.

Meisjes U11. Maxime De Staercke had wat meer last van haar vorige ploeggenote Marthe Daems, toch wist ze haar ononderbroken rij overwinningen door te zetten. Wow !
Jongens U11. Vic Borgmans, eerstejaars en zo helemaal achteraan starten, werd beloond met een 19de stek.

Jongens U13. Briek Bertels trok voor de 5de keer het laken naar zich toe en smeet zich solo over de meet. Ferre Urkens en Ruben Michiels werden respectievelijk 22 en 23.

Meisjes U15. Sterre Vervloet viel net naast het podium met een vierde ranking.
Jongens U15. Met een 26ste plaats algemeen reed Warre Janssens toch naar een 5de plaats in zijn geboortejaar. Zo moet je de zaken soms in het juiste perspectief zien ...

Zondag 24 april: GSkin Wallonia Cup

Sofie Timmermans zou zondag als enigste de eer verdedigen van Ravels. Er werd haar een old school XC parcours voorgeschoteld en ze legde zo 2 ronden in 52 minuten. De amateurs die een minuut of twee later startten, gooide roet in het eten en verstoorden het overzicht in de wedstrijd tussen de dames. Helaas werd de 6de plaats voor haar onmogelijk gemaakt door het mannelijk geweld van inhalen.

Onze jongens en meisjes doen het goed en bovendien, ze beleven veel plezier.

Link naar de uitslagen van zaterdag
Link naar de uitslagen van zondag

Geen fotograaf deze week, wel enkele foto's ontvangen van Kristien (van Tom)

Verslaggever : Tom Bertels

C2 C4 C5
C7 C1 C8
C6 C9 C3

Fotoalbums

Fototoestel