start2018
Aan alle ATB-leden en toekomstige leden, volwassenen en jeugd
Er kan ingeschreven worden voor het seizoen 2018
 
Omdat ATB Kempen vanaf seizoen 2018 overstapt van Sporta naar Cycling Vlaanderen.
Bij deze wielerbond lopen de aansluiting en de daaraan gekoppelde verzekering van 1 januari tot 31 december.
 
Het overschakelen naar Cycling Vlaanderen heeft enkele belangrijke voordelen voor onze club.
- Zo heeft ATB Kempen voortaan een eigen stamnummer waardoor onze competitierijders een wedstrijdlicentie kunnen aanvragen via onze eigen club. (Voorheen moest dit altijd via de BMX-devils).
- Zo blijft ATB Kempen in aanmerking komen voor de subsidies voor jeugdopleiding.
- Door deze overstap zijn al onze leden, recreatieven én competitierijders aangesloten bij dezelfde wielerbond, wat de administratie heel wat vereenvoudigt.
- Al onze leden, recreatieven én competitierijders, zijn voortaan via één en dezelfde organisatie verzekerd, ook voor de oefenritten op donderdag.

Bijkomende voordelen voor onze recreatieve leden:
- Zij worden via het lidmaatschap bij ATB Kempen (Actief Lid) aangesloten bij Cycling Vlaanderen en kunnen de inwonende gezinsleden kosteloos mee aansluiten bij deze wielerbond via onze club als Niet-Actief Lid. Hierdoor zijn ook zij verzekerd van zodra ze een fiets opstappen of een andere sport beoefenen. (Meer info in het nieuwe Algemeen reglement op de website van ATB Kempen)
Vergeet dus niet de inwonende gezinsleden mee te vermelden op het inschrijvingsformulier.
- De verzekering geldt 24/7 én ook in het buitenland.
- Alle leden genieten van de fietsbijstand Cycling Vlaanderen (via VAB - meer info: http://recreatie.dewielerbond.be/Producten/Fietsbijstand.aspx?Disc=21)
- Kortingen bij deelname aan toertochten en wedstrijden.
- Nog meer te ontdekken op de website van Cycling Vlaanderen (http://recreatie.dewielerbond.be/WBVvoorjou/Voordelen.aspx?Disc=20)
 
Inschrijvingen zijn geldig als :
- per Actief Lid het betreffende bedrag wordt betaald via de bank met duidelijk de vermelding : Lidgeld 2018 + naam van de fietser
EN
- per Actief Lid het inschrijvingsformulier ingevuld en ondertekend wordt binnengebracht bij één van de bestuursleden
of in de brievenbus aan het clublokaal
of wordt gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (door het eerst af te drukken, dan in te vullen en te tekenen, en dan in te scannen)

Let op !
- Lees ook zeker het nieuwe algemeen reglement na.
- Voor wie een tegemoetkoming wenst van het ziekenfonds, graag dit aanduiden op het inschrijvingsformulier.

Voor de jeugd :
- Kinderen kunnen zich inschrijven vanaf geboortejaar 2011.
- De jeugdtrainingen starten vanaf woensdag 28 maart 2018. Voor de juiste detail-info : hou de website tegen die datum in 't oog. Leden van vorig jaar zullen ook een mailing hiervan ontvangen.
- Laatste instapmoment voor de jeugd is op woensdag 2 mei 2018
 
Voor de volwassenen :
- Lees ook het reglement van de oefenritten na.
- Inschrijven met behoud van startplaats kan tot 1 januari 2018. Betalingen en inschrijvingsformulier moeten in orde zijn vóór deze datum.
- De volwassenen starten vanaf de 1ste donderdag van de maand mei met de verkenningsritten. De oefenritten starten 3 weken later. De juiste data van alle ritten zijn te vinden op de kalender op onze website.