Voor diegene die in augustus meegaan naar XHOFFRAIX in de Ardennen, mogen de benen insmeren voor een prachtige avontuurlijke rit. Koen T. en Karel V L. zijn afgelopen zondag de rit eens gaan verkennen, en zijn zeer voldaan teruggekeerd van de trip. De rit was vooral heel afwisselend, niet echt zwaar maar heel avontuurlijk, en geen "gewone rit" , maar één waar je af en toe eens van de fiets moet, en nauwlettend moet rijden voor het ontwijken van de prikkeldraad, wat voor Karel niet van een leien dakje liep. Toch héél indrukwekend, en volgens Koen zit alles erin wat erin moet zitten.

Ook voor de wandelaars is dit een prachtige omgeving. Er zullen zeker ook wandelingen worden uitgezet voor de fanatiekers of de beginnende stappers. 

Voor diegene die zich niet hebben aangemeld voor het weekend kunnen ook altijd op zaterdag morgen naar ginds komen om de rit mee te rijden, en daarna, als het weer meezit deelnemen aan de gezellige BBQ die we dan s'avonds organiseren. Wel even aanmelden dan ivm aankopen van het bbq vlees. Voor nog een slaapplaatsje kan je nog eens informeren bij jDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Er zijn mensen die vrijdag en zaterdag daar zijn maar zaterdagavond terug naar huis gaan. ATB Kempen is daar nog tot en met maandag 18/8. Eventueel wordt er op zondag nog een toertocht gereden die daar in de buurt van start gaat. Wil je nog wat info kan je nog altijd mailen op bovenstaand mailadres.

Voor info over het prachtige huis en de omgeving kan je klikken op volgende link.

https://www.eurorelais.nl/vakantiehuis/belgie/luik/xhoffraix/1291421?persons=20&split=11420_b

image 3203image 320

Fotoalbums

Fototoestel