Het beloofde een lastige rit te worden met deze extreme warmte. Voor sommige was het zelfs te zwaar en staakten de rit voortijdig.

Te weinig zuurstof was vooral de reden.

Bij de C was het Tom Van Loon die er als een pijl vandoor ging, maar helaas moest hij in de laatste ronde Bart Mermans voor laten gaan en eindigde dus knap 2 de, gevolgd door Wout Verbraeken.

De Dames en de D+ namen het spreekwoord de laatste zullen de eerste zijn wel letterlijk, en zo kwam Hilde Remeysen als eerste dame over de finish voor Tanja Van Loon, een knappe 3 de plaats was weggelegd voor Dorien Lauwers.

De overwinning bij de D+ was voor Charel Kusters, als 2de werd Karel Van Loon opgetekend en de 3 de plaats was voor Willy Van Loon.

Over naar de B reeks deze werd gewonnen door Glenn Huysmans voor Ake De Meersman en een sterk rijdende Wim Jansens.

Als laatste starten de A , daar was al vlug duidelijk dat Brent Smeyers te snel was voor de rest van het deelnemersveld. Hij wist zich al vrij snel op de eerste plaats te worstelen en schreef de overwinning op zijn naam. Een 2 de plaats was weggelegd voor Peter Wuyts, de 3 de plaats was hier voor de winnaar van het geheel klassement Dries Keysers.

Knap gereden rijders.Knipogen

Opgelet !!! Vanaf volgende week zijn er weer de jaarlijkse uitbolritten. Deze starten voor IEDEREEN om 18.30 uur.

Voor de foto's klik hier

Voor de uitslag van de Handicaprace klik hier

Voor de einduitslag kampioenschap 2016 klik hier

Fotoalbums

Fototoestel