Rit 5 konden we deze keer gelukkig droog afwerken.

Bij de C klasse weten we niet of de overwinning aan zijn verjaardag lag of het feit dat hij op extra supporters mocht rekenen. Een feit is wel dat Frank Andriesen de overwinnaar werd van deze reeks. We kunnen ondertussen toch wel zeggen dat zowel Peter Bruyninckx een gevestigde waarde is in de top 3 eveneens als Wim Van Loy.

Voor de D+ was er weer geen verrassing . Op 1 Charel Kusters, 2 Karel van Loon en hier slot Willy van loon het rijtje af in deze klasse.

Bij de dames wist Tanja Van Loon met een ruime voorsprong te winnen voor weeral op 2 Hilde Remeysen. Even leek het er naar uit dat we een nieuwe nummer 3 kregen maar helaas moet een toch sterk rijdende Dorien Lauwers de 3 de plaats afgeven aan wie anders dan Ann Van Der Moeren. De laatste ronde ging ook nog de jarige An Vercauteren voorbij Dorien, zodat deze uiteindelijk 5 de eindige. Gevolgd door Ellen Jansens en Wiske Moeskops. Toch top gereden van alle dames.

Bij de B schreef Vic Geenen de overwinning op zijn naam voor nieuwkomer Glenn Huysmans, die gevolgd werd door Guy Lauwers en Mike Lambregts verderop was het Eric Klaasen die het rijtje van de top 5 afsloot.

Dries Keysers was niet te stoppen bij de A en kwam dan ook met grote voorsprong als 1 ste over de lijn. Mischien als nummer 2 Jef Bertels niet ten val was gekomen dat deze samen met nummer 3 Lars Ooms hem het vuur aan de schenen hadden kunnen leggen . Feit is dat er vandaag geen maat stond op Dries. Ook hier weer een gevestigde top 3.

Uitslag rit 5 klik hier

Foto's rit 5 klik hier