Rit 4 ging van start onder de zwoele druk van het weer, vele hadden dan ook last van deze hitte en staakte de strijd tijdig.

Toch even vermelden dat de wedstrijd werd verhinderd door een aantal zwart rijders die zich op het parcours bevonden tijdens deze rit. Voor diegene die het niet weten of zich van de domme houden, op woensdagavond is het parcours bezet voor onze jeugdtraining en op donderdagavond is er onze wekelijkse clubwedstrijd van 18.00 uur tot 20.15 uur. Men kan altijd deelnemen op donderdagavond met een dagvergunning indien men geen lid is of wordt, buiten deze dagen en uren is het parcours toegankelijk voor iedereen gelieve dit dan ook te respecteren aub.

Bij de C kenden we weer een mooie strijd tussen Frank Andriessen en Wim van Loy tot Peter Bruyninckx aan kon sluiten bij dit kopgroepje en de tweede plaats wist te veroveren in het nadeel van Wim van Loy.
Stand 1. Frank Andriessen 2.Peter Bruyninckx en 3. Wim Van Loy

De D+ telde dit keer maar 3 rijders . Daar was het weer Charel Kusters die iets te sterk was voor Karel van Loon gevolgd door de derde man, Robert de Meersman .

De dames, weer dezelfde top 3 als de voorbije weken, maar dit keer met verschil dat het nu Hilde Remeysen was die de overwinning op haar naam liet noteren voor Tanja Van Loon en Ann Van Der Moeren. Daarna volgde An Vercauteren en de beide Doriens die elkaar tijdens de wedstrijd hadden gevonden en zo hun eigen duel uitvochten met in het voordeel voor Dorien Lauwers, toch knap gereden van Dorien Timmermans die een mooie inhaalmanoeuvre hiervoor moest uitvoeren. Wiske Moeskops kwam daarna moe maar voldaan als 7 de over de meet.

Bij de B was het Dimi Diels die de overwinning wist de bemachtigen voor een weer sterke Victor Geenen en Guy Lauwers die de top 3 afsloot.

En dan de A klasse, hier vormde zich al gauw een kopgroep van 4 man die gedurende de wedstrijd elkaar constant afwisselde, toch was er 1 man te sterk, namelijk Dries Keysers. Hij wist dan ook de overwinning te pakken met een kleine voorsprong op Jef Bertels die in de laatste bocht nog een stuurfout maakte en daardoor ten val kwam, maar de buit was toen al binnen voor Dries. Lars Ooms was de derde man met in zijn kielzog Jeroen Nuydens. Nummer 5 was Marc Timmermans 6. Hakkan de Meersman en Alex Moonen slot het rijtje van de A of op plaats 7.

Uitslag klik hier Rit 4

Foto's klik hier Rit 4