In tegenstelling van vorige week waren de weergoden niet zo goed gezind vandaag. De opkomst van de rijders was toch nog zeer behoorlijk ondanks de regen. Om 18.00uur stipt stonden de C, D, en D+ weer klaar voor het fluitsignaal van Luc Jansens.

Bij onze C rijders mochten we het nummer 5 van Wim Van Loy als overwinnaar noteren. De 2 de plaats was voor Frank Andriesen, gevolgd door Nick Bryninckx en vader Peter Bryninckx. Op een zeer mooie vijfde plaats mogen we één van onze dames noteren namelijk Nele Van Hoof.

Bij de D+ was het Charel Kusters die er als een speer vandoor ging , en dit van start tot finsch , zo schreef hij de 1 ste plaats achter zijn naam voor Karel van Loon, Willy van Loon en de hekkensluiter was Robert De Meersman.

Voor onze dames bleef ook deze week de top 3 weer ongewijzigd . Op 1 Tanja Van Loon , 2 Hilde Remeysen en 3 Ann Van Den Moeren. Hier was er wel een opgave wegens versnellingproblemen van het nummer 111 Ellen Jansens.

Dan de start van de A en B, deze waren met 8 A en 11 B.

Wij hadden bij de A direct een kopgroep van 3 , met Dries Keysers, Jef Bertels en Lars Ooms. Heel even moest Dries de kop overlaten aan Jef, maar wist deze toch terug over te nemen zodat hij als eerste werd afgevlagd, gevold door Jef en een beetje verder op Lars. Marc Timmermans, was zeer tevreden met zijn sterke 4 de plaats, Dave Verhoeven moest zich tevreden stellen met plaats 5 . Als 6 de noteerde wij Koen Jansens en Alex Moonen slot de A reeks met plaats 7, na een opgave van Jeroen Nuydens die nog teveel hinder had van een vroeger opgelopen kwetsuur.

De B Kern ging de overwinning naar Frederich Sels,2 de werd Guy Lauwers en Rudy Franck schreef de 3 de plaats op zijn naam. Na zijn overwinning van vorige week kende Dimi Diels vandaag zadelpech en moest de wedstrijd staken , Wim Jansens reed met een leeglopende band binnen om later de wedstrijd terug te hervatten na de nodige lucht bij te  hebben gevuld.

Wegens omstandigheden geen foto's van deze rit.

Klik hier voor de uitslagen van rit 3