Het was een frisse avond met maar een minimum aan deelnemers, maar het was er niet minder gezellig om. Opvallend was wel dat er deze keer verschillende spaken zijn gebroken, enzo ook bij één van A rijder Jan Vervecken. Niet dat dat hem heeft tegengehouden om de reeks te winnen maar er was wel een héél verdienstelijke 2de man, nl Brent Smeyers. Hij reed de hele reeks op de peulschilletje van Jan en wist zelf in de laatste ronde nog in zijn wiel aan te komen. Derde man was Jef Bertels die van in het begin sukkelde met een slepende rem, wat hem dus verhinderde om bij het voorste duo aan te haken. Vierde werd Marc Timmermans en 5de Koen Jansens. De B klasse werd ook deze week gewonnen door Arne Loodts, en een goede Seppe Van Gils werd 2de. Dimi Diels rukte in de laatste ronde nog op naar de 3de plaats ten nadele van John Meulders die 4de werd.

Bij de afwezigheid van De Nr 1 in het klassement Koen Timmermans, was het uitkijken wie er vandaag met de overwinning naar huis zou gaan. Als eerste kwam De Frits doorgereden, maar een ronde later was die weer verdwenen, hij voelde zich duidelijk minder goed vandaag. Leo Strijbos en Thomas Nijs waren diegene die de fakkel vooraan overnamen. Voor Thomas Nijs was dit een uitgelezen kans om als eerste te eindigen en dat deed hij ook. Leo Strijbos nam de 2de plaats over, gevolgd door Michel Mathieu en Jan Van Dun. Frank Andriesen werd al knap 5de , na zijn afwezigheid in het voorseizoen. 

De D+ reeks was er één als elke week. 1 Van Loon Willy, 2 Charel Kusters, 3 De Meersman en 4 Stan Sommen.

Voor de dames verliep de wedstrijd op zijn normale gangetje, zeker wanneer Joyce Heyns nog eens meekomt rijden, ligt de 1st plaats al vast. Op de 2de plaats werd het Hilde Remeysen en als 3de Tanja Van Loon, die nog maar enkele uren thuis was van een welverdiende vakantie. Op plaats 4 was het Ann Vercauteren die de geblokte vlag passeerde. Hopelijk volgende week weer wat meer rijders present CU next week.

KLIK HIER voor de foto's
(door Jeannine Jansens)

Fotoalbums

Fototoestel