rit4Het was weer een mooie zomeravond aan het Ravelse sportpark, zodat er weer een mooie opkomst was in de alle klassen. Bij de C  is het al bijna hetzelfde als in de A klasse. Dit jaar is er nog maar aan één iemand de eerste plaats uitgedeeld nl. Koen Timmermans. Hij gaat als een trein dit jaar en wil natuurlijk na het seizoen de titel pakken. En wij vragen ons af wie hem die nog kan afpakken.

Ake De Meersman en Wim van Loy zijn zo wat de enige die nog in de buurt zitten, maar die hebben allebei al een mindere reeks gereden dit jaar, wat nog niets uitmaakt natuurlijk want we kunnen nog de slechtste reeksen laten vallen hé. Dus het schip is nog niet gezonken he jongens. Vandaag was het Wim die als 2de onder vlag doorkwam met in zijn wiel Ake. Leo Strijbos, normaal ook goed voor een ereplaats was in Nederland de boel gaan verkennen, dus krijg hij maar liefst 31 punten bij in het klassement, wat hem enkele plaatsen doet zakken.

Bij de dames was het weer Joyce die de hoofdvogel afschoot. Na de eerste doortocht op de 24 ste plaats, stootte ze door naar de 14de plaats algemeen. Mooie prestatie. Hier werd Tess v Loy 2de en Sofie knap 3de. Jammer dat er hier enkele dames de hele toch alléén moeten afleggen. Hoog tijd om nog enkele dames aan te trekken, maar ik heb gehoord dat er al enkele in "opleiding " zitten. Tanja werd 4de voor Hilde, Ann en Dorien.

In de D+ klasse was ook kopman Willy naar het noorden vertrokken, zodat dit de uitgelezen kans was voor Robert en Charel om wat punten te pakken en dat deden ze ook. Charel nam nu de leiding over gevolgd door Robert. Deze verdiende punten kunnen later zeker nog van pas komen. Stan Sommen heeft het ritme nog niet helemeaal te pakken. Met zijn fiets zit hij al wel hier, maar misschien met zijn hoofd nog in het verre buitenland.

De winnaar van de Aklasse was géén verrassing. Met groot verzet komt Jan voorbij en maalt hij zijn rondjes af. Laat zich door niets of niemand iets in de weg leggen. Acher hem is het een ander paar mouwen. Hier zijn ze nog met enkele rijders in de strijd voor de plaatsen 2,3,4,en 5. Jef Bertels trok hier aan het kortste eindje, terwijl Lars Ooms nog een eitje pelde met Dries keysers. Hakkan de Meersman probeerde zijn karretje met veel moeite aan te haken, maar de laatste ronde was er te veel aan. Na Jan kwam JEF B. als 2de en Lars O. als 3de over de meet, gevolg door Dries en Hakkan. Enkel A toppers waren afwezig en naar wij hoorden zaten die op een andere goede wei nl. die van Rock Wechter. CU

Foto's door Jeannine Jansens : Klik hier

Fotoalbums

Fototoestel