DSC0003De wind stond vanavond uit de verkeerde richting want het was maar een frisse bedoeling onder het parapluutje. Al niet te min kwamen er toch weer heel wat bikers afgezakt om hun 3de rit van het clubkampioenschap af te werken. Na 3 wedstrijden hebben we het gevoel dat nu iedereen zo'n beetje op de goede plaats zit.

In de C klasse blijft Koen Timmermans ongenaakbaar. Van start tot finish heeft hij aan de kop gezeten, met in zijn wiel wel een verbeten Leo Strijbos en Ake De Meersman. Deze laatste reed op de 2de plaats om die in de laatste ronde nog af te geven aan Leo. Na deze 3 kopmannen was het Michel Mathieu en Patrick Lambregts die nog enigzins kon bijbenen, voor Wim Van Loy en Lady Nancy Bollensee.

De D+ waren vandaag met z'n vieren, maar het klassement bleef hetzelfde als afgelopen weken. Stan Sommen, die de laatste weken nog genoot van een zonnige vakantie moet zijn conditie nog een beetje bijschaven. Eén werd weer Willy v Loon, 2de werd Charel Kusters , 3de Robert De Meersman.

De Dames starte met 7 van de 9 ingeschrevenen. Op een treintje kwamen ze de eerste ronde voorbij gereden. Locomotief van dienst was toen nog Tess V Loy, die al snel vervangen werd door Joyce Heyns. Sofie Timmermans pikte ook haar wagonetje aan, en reed een fantastische wedstrijd. Ze liet de 2 leading ladies niet meer gaan, en met zijn 3tjes kwamen ze al kakalend over de finish lijn. Die hadden duidelijk nog genoeg adem, en het was blijkbaar nog plezand ook. Tanja Van Loon en Hilde Remysen, vochten onder elkaar voor de 4de en 5de plaats. Tanja, die de sporen nog droeg van haar aanrijding van afgelopen zondag op ATB Cross, moest in de laatste ronde toch haar meerdere erkennen in Hilde, maar behaalde toch nog een mooie 5de stek. Daarachter eindigde nog Ann VD Moeren en Dorien Timmermans.

Bij de A klasse werd er bij de doortocht van de eerste ronde al een valpartij vermeld van het nr 11 van Jarne Leemans. Deze zette uiteindelijk wel zijn rit  verder om later toch te moeten afhaken met een pijnlijke rug. Hopelijk alles weer in orde voor zondag. Wacko Jacko deed ook zijn  nr 1 weer alle eer aan en reed van start tot finish aan de kop. De concurentie zet elke week een stap dichter, maar het gat blijft groot. Achter Jan eindigde Brent Smeyers als 2de en ook een sterk rijdende Jef Bertels als 3de. Lars Ooms en Mike Lambregts hingen mee aan de NO Drugs trein, gevolgd door Jeroen Nuydens en Erik klaasen. Ieks

De B klasse is tot op heden de spannenste reeks van de avond. deze jonge gasten leggen elkaar elke week het vuur aan de schenen.  Hier zijn Arne Loodts en Siebe Cornelissen de smaakmakers. Tussen dit jong geweds zit dan " Den John Meulders" de eer van de iets oudere generatie hoog te houden. Hij doet dat daar prachteg. Guy Lauwers komt zo stilaan in zijne vorm, wat resulteerde in een 4de plaats, gevolgd door Seppe v. Gils en het nr 72 van Ronny Stabel. Uitvaller in deze reeks was Kim Baelemans die opnieuw last had van een pijnlijke rug.

CU next week..

Foto's door Jeannine Jansens : KLIK HIER

Fotoalbums

Fototoestel