We zijn alweer aan de voorlaatste rit vandaag die getekend werd door de vele uitvallers in de AB klasse. De reeks met de meeste deelnemers kende vandaag ook de meeste pechvogels. Het begon al met in de 1ste ronde de opgave van Erik Klaasen. Iets met de ketting, dat is wat ik er zo vlug van verstaan had. Dan volgde in de 2de ronde het nr 26 van Maarten VD Veeken, oorzaak niet gekent. Volgende ronde met 3 tegelijk nl Bart Kusters (derailleur) Mike Lambregts ( voet?) en Jeroen Nuydens die nog last had van zijn val bij ATB cross; Brent Smeyers en Wim Jansens waren de laatste uitvallers, hoewel het voor Wim de eerste keer was na wekenlang eruit te zijn geweest, het meer een kwestie was van fisiek, maar toch een mooie prestatie.

Om dan maar over te gaan naar diegene die de rit wel uitreden,

geen enkele twijfel over de winnaar nl Jan Vervecken. Op zijn eigen doorgedreven manier, maaide hij zijn 5 ronden af net buiten het uur, waarschijnlijk door de valpartij in de laatste ronde. Jef Bertels wist nog zeer goed terug te komen om beslag te leggen op de tweede plaats. Sneltrein Lars moest in de voorlaatste ronde in Jef zijn meerdere herkennen maar eindigde toch nog 3de. Dries Keysers werd in de laaste ronde ook nog geplaagd door pech en zag zo zijn 3de plaats omzetten in een 4de. John Renders sluit de top 5 af hij verkeerd de laatste weken in betere vorm.

In de B klasse is er net als bij de A ook ééntje die er met kop en schouder boven uit steekt nl Jarne Leemans. Hij schreef vandaag zijn 5de overwinning op zijn naam. En ook Ludo van Steenbergen reed zijn tempo en legde beslag op plaats twee. Voor de volgende plaatsen was het nog even spannend maar Vokke Meulders haalde het nipt voor Marc Loodts en een beter rijdende Kim Van Vugt. Marc van Loon sloot dit treintje af met een 6de plaats.

Magere opkomst bij de CDD+ klasse, wat toch een jaarlijks terugkomend feit is. Dit heeft Siebe Cornelissen niet aan het hart laten komen en, vertrokken in 3de stelling , klom hij gestaag in de laatste ronde naar de kop, en liet zich ook als eertse afvlaggen. Ja, als de Siebe niet valt , dan komt hij vroeg aan. Arne Loodts moest vandaag zijn eertse plaats laten aan de Siebe, maar hij had later op de avond het geluk aan zijn kant om voor de derde keer de Lucky riders prijs te winnen. Patrick Lambregts werd nog knap 4de en Ake de meersman 5de.

Geen spectakel bij de D+klasse. Daar werd Willy Van Loon 1ste voor Charel Kusters en Robert de Meersman.  Tussen de D+ reed ook de eerste dame. Kim Jacobs is bijzonder goed bezig de laatste weken, en je kan duidelijk zien dat het vele trainen voor haar nu de vruchten begint af te werpen. Voor het nr 100 van Tanja van Loon is het alle hens aan dek om te proberen het wiel van snelle Kim te houden.  Hilde Remeysen drukt ook hoe langer hoe meer haar stempel op deze reeks. Als nieuwkomer van het begin van het seizoen, laat ze nu al zien met wie ze volgend jaar rekening gaan moeten houden. Ann vd Moeren ziet die bui al hangen, zelfs de hoogtestage van het afgelopen weekend heeft niet mogen baten, Hilde was er voor.  Ons langste lid Wiske sloot de rij in schoonheid af onder luid gejuich van de aanwezige kids

Volgende week sluiten we het seizoen af met de handicap race. De Bikers vertrekken met een tussentijd van 5 sec . De dagverguningen vertrekken hier als  allerlaatste in de rij.

Lucky rider AB klasse: Koen Jansens wint 2 filmtickets

Luccky rider  CDD+ klasse: Arne Loodts wint de Mio GPS

FOTO's 21/08/2014 https://www.facebook.com/atbkempen

MERCI JEANINE

Even nog ter herinnering: de 4 uren wedstrijd is op zondag 5 oktober, daags na de Kids Challenge. Je kan je taem inschrijven door het inschrijfformulier ingevuld op te sturen naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  

Zie reglement voor inschrijving

pdfreglement_4_uren.pdf

pdf4-uren_2014.pdf inschrijfformulier

 

 

 

 

Fotoalbums

Fototoestel