IMG 5447

Het contrast tussen zaterdag en zondag rondom het Ravelse fietssportpark kon moeilijk groter zijn. Waar de toeschouwers zaterdagmiddag nog konden genieten van de warme zonnestralen tijdens de ATB Kids Challenge was het zondagnamiddag minstens één jasje kouder op de 4 Uurs race van ATB Kempen.
Meer dan 30 gemotiveerde teams stonden toch klaar om 13.00H om de vier uur ploegenkoers aan te vatten waaronder ook Damesteams naast Mixed en Herenteams.


IMG 5399De verschillende No Drug Teams die in de verre omtrek ook al de te kloppen ploegen zijn zouden met elkaar strijden om de eer. In het begin probeerde het C -team van NDT de lakens nog naar zich toe te trekken maar al gauw was duidelijk dat het onbegonnen werk was om te winnen van de gebroeders Ooms en gelegenheidsploegmaat Jef Bertels.
Mike Lambregts, Jeroen Nuydens en Erik Klaasen pakten de tweede plek en Brent Smeyers,Wim Sas en Maarten v d Veken moesten vrede nemen met de derde plek. No Drugs haalde wel het volledige podium binnen....

Bij de gemengde teams waren het Joyce Heyns, Arne Loodts en Jarne Leemans die hun opponenten de baas bleven.
Bij de 50+ Teams werden de Parcoursbouwers nooit bedreigd m de simpele reden dat er geen andere teams in deze klasse waren komen opdagen, teveel schrik waarschijnlijk van de Parcoursbouwers.
Ook het Dames team van No Drugs was te sterk voor de concurrentie met Nancy Bollensee, Kelly Greefs en Nele Van Hoof. Ze troefden het lokale damesteam van den Eeltjes en de Beauties af die zonder de Beast waren gekomen.

Volledige Uitslag: pdf4 UUR RACE ATB KEMPEN 2014

Fotoreportage Rawepo door André Vermeren ©

 

IMG 5435IMG 5441IMG 5439

Fotoalbums

Fototoestel