Op zaterdag 1 oktober werden op het parcours van ATB Kempen te Ravels de Flanders Kids series gereden. (jeugd t/m U15)
De dag erna op zondag 2 oktober werden op hetzelfde parcours De Flanders Mtb Series gereden. (vanaf U17)

Op beide dagen moest er in de eerste wedstrijd van de dag hélaas in de regen gestart worden. Gelukkig klaarde het daarna op en kwam zelfs de zon vanachter het wolkendek piepen. Met vele enthousiaste renners aan de start werd het een uitermate geslaagd sportief weekend waar er in heel wat reeksen nog op het scherpst van de snee gestreden werd voor de titel van Vlaams kampioen.

Een impressie van beide wedstrijddagen vind je terug op de websitepagina "FOTO'S waar onze huisfotograaf Geert honderden foto's plaatste.

Ook op Youtube kan je een indruk opdoen van deze organisatie.

Alle uitslagen zijn terug te vinden op de website van Cycling Vlaanderen.