ATB Kempen 2.1

nodrugsteam

De jaarlijkse 4 UUR Race van Atb Kempen werd zaterdag afgewerkt in aanloop naar de Run Bike Run die op zondag werd betwist.
Hoewel er op zondag nog een ATB Cross op het programma stond waren er toch nog een flink aantal deelnemers die het erop waagden om deel te nemen aan deze 4 uur race.
Nochtans zagen we nogal wat deelnemers die pasten omdat ze hun klassement in, ofwel de Challenge van de RBR ofwel het ATB Cross kampioenschap. 
 

No Drugsteam onklopbaar.

Er waren ook opvallend mee solorijders die de 4 uur in hun eentje afhaspelden. Gelukkig waren de condities goed met af en toe een warm voorjaarszonnetje en soms een stevige wind die de renners echter nauwelijks kon deren omdat het circuit voor deze 4 uur voor 80% in het bos is gelegen en bestaat uit kronkelende singel tracks.
De winnaars waren redelijk snel gekend met het favoriete “Nodrugs ATB Team” met als rijders Brent Smeyers, Erik Klaasen en Lars Ooms.
Als tweede eindigden de “Zuperz” uit Vorselaar met Bart Van den Langenbergh en Christof Smolderen.
jeroen nuydens

Jeroen Nuydens wint bij de Solisten.

Verrassend maar helemaal leeg gereden kwam Jeroen Nuydens als eerste solist over de streep op de derde plaats, daarmee andere ploegen die meerdere rijders aan de start brachten achter zich latend.
Het jeugd team van ATB Kempen met Jarne Leemans, Thomas Nijs en Arne Loodts pakte verrassend de vierde plaats in het totaal klassement.
Bij de gemengde teams moesten we wachten tot de 18e plaats vooraleer de eerste dames over de meet kwamen. Sofie Timmermans was de vrouw in de ploeg met Koen Timmermans en Marc Loots. Ze gingen Nancy Bollansee die als soliste aan de start kwam maar die minuten voor zodat zij de titel van beste dame meer dan verdiend mee naar huis mocht nemen. 
 
 
fotograaf
 
 
4 uurrace
 

Fotoalbums

Fototoestel