ATB Kempen 2.1

bike hang

Voor het seizoen 2019 zullen er héél  wat dingen veranderen bij ATB Kempen. Om de reeksen weer wat voller te maken starten alle klassen  samen om 19u.

Zowel de A B C en dames komen samen aan de start maar wel met een apart klassement. Wegens te weinig interesse verdwijnt de 60 + klasse.

Omloop ook dit jaar alweer aangepast om aantrekkelijk te blijven.

Wat ook veranderd zijn het aantal ronden in de A B klasse, deze gaat van 5 naar 4 ronden, omdat het parcours jaarlijks wat wordt uitgebreid , en ook om zo de overgang van de C klasse naar de B klasse niet te zwaar te maken.

We starten dit jaar met slechts 2 kennismakingsritten en wel op  donderdag 18 en 25 april 2019. Hierna volgen er 11 wedstrijden van 2 mei tot en met 11 juli. De 3 volgende weken (bouwverlof 15/7 t/m 2/8) zullen er geen wedstrijden gereden worden die tellen voor het klassement.

Er wordt op die donderdagen wel gereden, maar enkel voor conditionele reden, dus GEEN klassement.

banner4

We starten dan opnieuw , voor deel 2 met nog een wedstrijd op 8/8,  15/8 en op 22 augustus is Handicaprace . Daarna volgen er nog 2 uitbolritten, op 29/8 en de laatste op vrijdag 6/9 samen met de Eindhappening.

Ook nieuw in 2019 is dat je slechts 2 reeksen mag laten vallen maar Niet de handicaprace, dus deze telt altijd mee.

We starten ook opnieuw met na de reeks een lottrekking voor alle aanwezige rijders. Dit doen we een kwartiertje nadat iedereen binnen is. Dit kan bijv. een fietsbril, handschoenen, kousen, T-shirt..... zijn.

Je kan nog inschrijven via www.atbkempen.be.

Voor 30€ ben je lid en mag je de 14 wedstrijden meerijden, en krijg je nog korting op de marathonrit die geplant staat voor 11 mei, met daarna nog een bbq. 

Als je eens graag wil komen proberen kan je ook inschrijven met een dagvergunning en dan betaal je 5€.

Iedereen is hier altijd welkom en de sfeer is hier belangrijker dan de prestatie… tot dan

 banner3

Fotoalbums

Fototoestel