ATB Kempen 2.1

Flyer 2018Op 29 en 30 september organiseert ATB Kempen weer een MTB Kids Series en een wedstrijd voor de Flanders XCO Series.
 
ATB Kempen vzw organiseert al enkele jaren met succes een mountainbikewedstrijd voor kinderen (7 tot 17 jaar) onder de vleugels van Cycling Vlaanderen. (zaterdag)
Ook dit jaar is er terug een provinciaal kampioenschap en deze manche is tevens de afsluiter van de Flanders XCO Series. (zondag)

Zaterdag 29 september
: MTB Kids Series
Er worden een 220-tal kinderen aan de start verwacht. Enerzijds is er de competitie voor licentiehouders (reeksen U9-U11-U13 en U15) en anderzijds zijn er de dikkebandenraces voor kinderen zonder vergunning.
De dikkebandenraces zijn een kennismaking met de competitiesport en de mountainbikesport in het algemeen. Alle kinderen worden beloond met een medaille en een goodie-bag. Dit zorgt voor stralende gezichten op het podium!
De aspiranten onder de licentiehouders strijden in Ravels om het provinciaal kampioenschap (12-13 en 14 jarigen).  Dit wordt weer een vurige strijd onder de inwoners van de provincie Antwerpen.

Zondag 30 september: Flanders XCO Series
Op dag twee van het mountainbikeweekend in Ravels komen de volgende reeksen aan bod: nieuwelingen, junioren, dames-jeugd, dames, beloften en elite, master 1-2  en fun A en B.
Deze reeksen worden onderverdeeld in 4 verschillende wedstrijden. De renners betwisten hier hun finale plaats in het klassement en daarenboven wordt er ook gestreden om de provinciale titel.

Iedereen van harte welkom!

Flyer 2018  

Fotoalbums

Fototoestel