ATB Kempen 2.1

flyer 2017Op 30 september en 1 oktober organiseert ATB Kempen weer een MTB Kids Series, een wedstrijd voor de Flanders XCO Series en het BK MTB voor doven en slechthorenden.
 
ATB Kempen vzw organiseert al enkele jaren met succes een mountainbikewedstrijd voor kinderen (7 tot 17 jaar) onder de vleugels van Cycling Vlaanderen. (zaterdag)
Ook dit jaar is er terug een provinciaal kampioenschap en deze manche is tevens de afsluiter van de Flanders XCO Series. (zondag)

Zaterdag 30 september
: MTB Kids Series
Er worden een 220-tal kinderen aan de start verwacht. Enerzijds is er de competitie voor licentiehouders (reeksen U9-U11-U13 en U15) en anderzijds zijn er de dikkebandenraces voor kinderen zonder vergunning.
De dikkebandenraces zijn een kennismaking met de competitiesport en de mountainbikesport in het algemeen. Alle kinderen worden beloond met een medaille en een goodie-bag. Dit zorgt voor stralende gezichten op het podium!
De aspiranten onder de licentiehouders strijden in Ravels om het provinciaal kampioenschap (12-13 en 14 jarigen).  Dit wordt weer een vurige strijd onder de inwoners van de provincie Antwerpen.

Zondag 1 oktober: Flanders XCO Series
Op dag twee van het mountainbikeweekend in Ravels komen de volgende reeksen aan bod: nieuwelingen, junioren, dames-jeugd, dames, beloften en elite, master 1-2  en fun A en B.
Deze reeksen worden onderverdeeld in 4 verschillende wedstrijden. De renners betwisten hier hun finale plaats in het klassement en daarenboven wordt er ook gestreden om de provinciale titel.

We zijn ook weer vereerd om op zondag de G-sport in het daglicht te zetten. Het Belgisch Kampioenschap voor doven en slechthorenden wordt in de eerste wedstrijd (Fun B) verreden.

Iedereen van harte welkom!

flyer 2017  

ATB Login

Hier kan u inloggen op de ATB website en een eigen profiel aanmaken om deel te nemen aan het ATB Forum enz..

ATB Friends

JFBConnect not found. Please reinstall.

Laatste forum berichten

  • Geen berichten om weer te geven.