ATB Kempen 2.1

4urenH  4urenG  4urenM 


Jammer van de lage opkomst, maar ATB Kempen heeft weer een mooie organisatie achter de rug met hun 4 urenrace. De deelnemers van het Develo cycling team waren zoals elk jaar weer goed aanwezig en lieten dat ook dadelijk merken dat ze daar niet voor een 2 de plaats waren gekomen. Met Jeroen Nuydens, Lars Ooms en Mike lambregts vormde ze een jong en aanvallend team. Enkel het team CXP kon in de beginfase de eerste plaats behouden door de ultra lange rijbeurt van klassebak Peter Wuyts. Ook teamgenoten Kris De Nef en Victor Geenen reden voor wat ze waard waren en zo behaalde het team toch een mooie 3de plaats. De tweede plaats was voor de Safirboys die met Dries Keysers, Flip van Tongerloo en Geert Boonen ook meedongen voor de ereplaatsen. Maar niets te doen aan het jonge DEVELO cycling team Ze behaalde met glans de eerste plaats.

Bij de gemengde teams was het ook het team van Develo die er met de overwinnig aan de haal ging. Hiervoor zorgde Nele Van Hoof, Eric Klaasen en Brent Smeyers. Ze kwamen na de 4uren als 4de over de meet in het totaal klassement, maar wonnen het Gemengde klassement, met als 2de hier het Superior bikers team 2 en op de 3de plaats waren het onze vrienden van H & H worstenbrood.

Bij de master was het snel duidelijk wie er hier met de bloemen zou gaan lopen. Het duo Ronny Stabel en Frank Andriesen lieten vanaf de eerste ronden hun enige concurenten al achter zich. Met zijn tweetjes lukte het hun om als overwinnaars van de Masters klasse  de 4 uren te beeindigen. Het Scott Spark team haalde hier een verdienstelijke 2 de plaats, met de gebroeders Van Loon en Leo Strijbos.

Nog even vermelding dat ons enige dames team hier een prachtige prestatie heeft neer gezet. Als dames moesten ze het opnemen tegen al de heren en daarom verdiende deze meisje ook een attentie op het podium. Ge moet het maar doen....Proficiat Dames.  

pdfatb_4h_wedsrtijd__02.pdf

En met dank voor de foto's van Heidi Wilmsen !

ATB Coming Up...

wo juni 27 @18:30 - 19:30
Strijderkesdag
Ravels - ATB Parcours
wo juni 27 @18:30 - 20:00
Training wedstrijdrenners Lichtaart
do juni 28 @18:00 - 20:30
Oefenrit 6
za juni 30
3 Nations cup - Houffalize
zo juli 01
3 Nations cup - Houffalize
zo juli 01
ATB Cross - Olen-Buul
wo juli 04 @18:30 - 19:30
Jeugdtraining recreatieven en wedstrijdrenners
Ravels - ATB Parcours
do juli 05 @18:00 - 20:30
Oefenrit 7
za juli 07
Kids Trophy - Sankt Vith
wo juli 11 @18:30 - 19:30
Jeugdtraining recreatieven en wedstrijdrenners
Ravels - ATB Parcours