ATB Kempen 2.1

Onder een stralend zonnetje werkte onze rijders hun 12 de rit af. Volgende week sluiten we seizoen 2016 af met onze handicap race.  Dan zullen we uiteindelijk weten wie de kampioenen 2016 zijn in hun klasse.

Over naar vandaag.

Bij de C schreef de jonge snaak Wout Verbraeken  de overwinning op zijn naam. Onze winnaar van de voorbij weken Peter Bruyninckx  moest  verstek laten door te drukke werkzaamheden.  De 2 plaats was weerom weggelegd voor Inge Roggeman en plaats 3 werd ingevuld door Roel Simons. Nick Bruyninckx kwam al lopend(technische problemen) als 4 over de meet. Gevolgd door Frank Andriesen en Leo Strijbos.

Voor de d+ was het weeral Charel Kusters die als 1 ste werd afgevlagd , voor Willy Van Loon en wegens een foutje moest Karel Van Loon zich tevreden stellen met een 3 de Plaats

Dan de dames, hier werd gestreden tot op de meet . Hilde Remeysen wist hier de overwinning nipt binnen te halen voor Tanja Van Loon.  Ook was er de knappe prestatie van de dochter van Hilde 'Dorien' die de 3 de plaats afsnoepte van Ann Van Der Moeren. Geen boterhammetjes met choco gegeten Ann ??

Bij de B moesten we het stellen zonder Eric Klaasen, deze werd gisteren met zijn fiets  aangereden  door een wagen en kwam er gelukkig met schaafwonden en kneuzingen vanaf. Spoedig herstel Eric. Hier was het Vic Geenen  die zich als nummer 1 liet afvlaggen gevolgd door de Frits en Guy Lauwers.

Vanaf ronde 1 ging Dries Keysers er als een speer   van door bij de A Klasse en dacht iedereen die is gaan vliegen, maar even verder op in de wedstrijd kon een sterk rijdende Marc Timmermans aanklampen en reden beide samen verder weg van hun tegenstanders,echter de laatste ronde moest Marc Dries laten rijden en zich tevreden stellen met de 2 de plaats. De 3 de plaats was hier voor Peter Wuyts.

Voor de uitslag klik hier

Voor de Foto's klik hier

Fotoalbums

Fototoestel